OM OSS….

BVN DESIGN HAR FUNNITS SEDAN 2009 OCH INRIKTAR SIG PÅ MÖBLER, INREDNING OCH HOME-STYLING.

Följ vår blogg för att lära dig om tapetsering, antikmålning och andra DIY tips. Vi som skriver i bloggen är Isabelle Filling och Camilla Mühlbauer (kort presentation om oss får du om du klickar på namnen)

Vårt företag erbjuder unika vintage möbler och tidlösa antika modeller, uppfräschade och nyklädda för att sticka ut i ert hem. Vi utför även tapetseringsjobb, antik-målning och blad-guldning. Tala om för oss vad du söker om du inte hittar det i vår webbshop www.bvndesign.se så hjälper vi dig.

Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom det mesta som berör omklädsel, renovering, bladguldning, antikmålning och ny design av möbler. Vi hjälper Er till ett bra pris, och vi erbjuder 100% kundnöjdhet. Vi hanterar jobb i alla storlekar och har dessutom ett stort utbud av kvalitetstyger till försäljning. Klä om Er möbel hos oss och få rabatt på tyget.
Sedan 2012 har vi en möbelfabrik på Bali där vi tillverkar specialdesignade möbler och tyger som idag levereras till inredningsbutiker runt om i Europa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s