We’re Hiring!

WereHiring_HeaderGraphic-1395x843

BVN Design växer så de knakar och därför söker vi just nu en praktikant/intern till vår kreativa familj! Läs mer om tjänsten nedan. Låter det intressant? Maila oss på info@bvndesign.se eller ring oss på 0705646688.

Arbetsbeskrivning:

Om BVN

BVN Design är ett inrednings- och möbelföretag som drivs av två systrar med en passion för unik inredning och design. Vi är belägna i Stockholm men säljer våra varor över hela Skandinavien och Europa. Vi älskar interiör och vårt mål är att sälja och designa unik interiör och möbler som står ut på marknaden.

BVN Design erbjuder i dagsläget tre olika tjänster i företaget:

  1. Webshop – Vi driver en webbshop där vi säljer inredningsdetaljer och möbler. Vi designar även våra egna möbler. -> bvndesign.se
  2. Inredningstjänster – Vi erbjuder privatkunder och företag homestyling- och staging.
  3. Möbeltapetsering – Vi tapetserar om gamla möbler, antikmålar samt renoverar gamla möbler.

Vi på BVN Design

Isabelle Filling – grundare och ägare av BVN Design. Utbildad i möbeltapesering och antik möbler historia. Isabelle har en omfattande arbetslivserfarenhet inom inredning och tapetsering. Isabelle grundade BVN Design år 2012 och erbjöd då bara möbeltapetsering, vilket gick väldigt bra. Hon har sedan dess utvecklat verksamheten till en webbshop och började även designa egna möbler.

Andrea Filling ägare av BVN Design. Andrea har en kandidatexamen i företagsekonomi och marknadsföring. Hon har, som Isaballe, en passion för interiör och design och kom in som delägare till BVN år 2016. När företaget växte så lanserades den tredje tjänsten hos BVN, homestyling- och staging.

Utöver Andrea och Isabelle jobbar idag tre stycken duktiga möbeltapetseringslärlingar, Cecilia, Sandra och Linn.

BVN Design är i ett tidigt skede och utvecklas fortfarande. Vi bygger och förbättrar vår verksamhet varje dag och vi växer så de knakar. Vi har nu kommit till den dagen då vi inser att dygnets alla timmar och den arbetskraft vi har inte räcker till för hålla i kapp med det växande företaget och därför söker vi nu dig som vill komma in i vår kreativa familj och bli en del av vårt team!

Så vad innebär rollen och vem letar vi efter?

Vi söker efter en praktikant som tillsammans med oss kan utveckla och driva BVN Design framåt. Den huvudsakliga arbetsuppgiften för dig kommer vara att hjälpa till/vara ansvarig för våra inredningsuppdrag. Det innebär bland annat att koordinera uppdragen, vara i kontakt med kunden, ta fram produkter för stylingen och såklart ansvara för själva stylingen. I rollen ingår även marknadsföring i form av att hjälpa till med våra digitala marknadsföringskanaler (Instagram, Facebook m.m). Du kommer även fungera som assistent för BVN’s webbshop och kommer hjälpa till med den dagliga driften för shoppen, köpa in och uppdatera shoppen med nya möbler och inredningsdetaljer, följa med på mässor och viss kundtjänst mot webshoppens kunder.

Vi söker dig som har en stor passion för inredning och design. Kanske har du läst/läser en kurs/utbildning inom inredning, marknadsföring eller likande och vill utveckla dina kunskaper. Viktigaste är dock att du brinner för inredning och har koll på de senaste trenderna och är van att hantera sociala medier. Eftersom BVN är ett start-up företag är det ett plus att du är van att ta initiativ och är självgående. Rollen innebär stor frihet och vi är öppna för nya kreativa sinnen och idéer.

Detta är en praktikplats till att börja med som kan leda till anställning framöver. Vi välkomnar också studenter som vill göra enskilda projekt med BVN’s plattform.

Om det här låter intressant, kontakta oss info@bvndesign.se eller ring oss direkt på +46 705646688

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s