Loppis

Hej på er,

Hoppas ni alla haft en bra helg! Själv passade jag på att gå på loppis, man vet ju aldrig vad man helt plötsligt kan behöva till hemmet när man hamnar framför en stol, ljusstake eller vad man nu springer på. Vi är på ständig jakt efter bl a karmstolar och gustvianska byråer och har man tur kanske det finns precis just det vi söker på den lokala loppisen. Det hade kommit in en hel del nytt, massor med fina möbler, matsalsgrupper till Inga pengar allas! Blev varm i stol hjätat när jag ser att dom gjort en jättefin avdelning till stolarna de fått in, (vi på BVN Design har lite av en förkärlek till stolar!)

Vi älskar att anpassa en äldre möbel till det moderna hemmet och med enkla medel som att  måla, spraymåla (om man inte tycker om eller har tålamod att måla), eller byta tyg så har du en helt ny stol för nästan Inga pengar alls, och dessutom får du även en unik fin möbel efter ditt egna tycke och smak!

Loppisen jag besökte i helgen finns i Märsta norr om Stockholm och heter Love and Hope, klicka här för att kika in på deras hemsida, värt ett besök!

Ha en fortsatt härlig måndag!

// BVN Design Team

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s