Svar på era frågor…

I ett tidigare inlägg gav jag er frågan om vad ni ville jag skulle skriva om, fortsätt gärna kommentera och berätta vad ni vill se och läsa, här är några av de frågor som jag fick sist, ska för söka svara på så gott jag kan….

1 Inredningstips, stora som små!! Gärna mer personligt om dig som person också

Jag ska proppa denna sida med inredningstips det lovar jag. Däremot måste jag bli bättre på att skriva mer om mig själv, har fått både frågor om det och att ni vill se mer bilder så jag skall göra mitt yttersta för att vara mer personligt men så det ändå smälter in på ett bra sätt i övrigt här på sidan.

2 Hur utbildar man sig till möbelsnickare samt varför ville du bli just det? Superfina möbler !!!

I biografin//om mig upp till vänster kan man läsa lite mer om min resa och mina val men jag vet att Alla Studier har både korta och utbildnings grundande kurser.

3 Jag önskar mig fler tips på hur man förändrar sitt hem. Här hemma skulle sänggaveln behöva sig ett lyft, ser gärna inspiration till just sovrum. Du får dela med dig av dina favoritbutiker och loppistips också 

Detta är definitivt  ett inlägg för sig själv. Angående att göra en egen sänggavel så finns et en mängt olika sätt att gå till väga beroende på hur man vill ha den. Ska verkligen ta upp det i ett nytt inlägg. Inredningstips hur man förändrar hemmet så har jag massa tips men om jag  ska ge ett tips som ger ett stort lyft eller om man bara vill göra en förändring så skulle nog vara att byta ut alla textilier efter säsong. Byt ut soffkuddar, gardiner kanske mattor till något nytt. Just nu är  keramiktryck på kuddar och textil helt rätt, Oscar & Clothilde har fantastiska kuddar med keramiktryck, billigare variant kan man hitta på Hemtex.

4 Åh vad kul! Jag är jätte intresserad av att se vilka auktioner du går på, hur man gör och hur man vet vad man ska köpa.

Jag handlar mycket på loppisar men på sistone har det blivit mycket auktioner, jag kommer fördjupa mig i det ämnet i ett annat inlägg samt rada upp dom som fins och som jag tycker är väldigt bra….så håll utkik 🙂

tapetserare stockholm

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s